måndag 14 april 2008

Det stora nöjet.

Det började nog med att Clueless inte fick av sig yttertröjan som han skulle. Den tenderade att fastna i t-shirten under så den följde med upp. Det hände inte bara en gång - det var varje dag! Så varje dag fick vi se Clueless' bringa. Vi hade teorier om att han ville visa upp sig men själv ville han inte svara.

En dag hamnade vi i diskussion om varför pojkar verkar tendera att vilja gå omkring i bara kalsonger om de haft en flicka sovandes över (utan att det hänt något for the record). Maaja och jag kunde inte alls förstå detta beteende och de närvarande pojkarna, däribland Clueless, tyckte att Varför inte?

Vid ett senare tillfälle tog vi upp frågan igen med andra pojkar närvarande. En av dem svarade helt enkelt Om jag hade Clueless' kropp skulle jag också gå omkring i bara kalsonger. Se där, vi hade helt enkelt missat att vi skulle uppskatta Clueless' nakenhet i A600.

Sedan dess applåderar vi så fort Clueless visar sin bringa. Det är det stora nöjet varje dag. En dag kom han i munkjacka men då tvingade vi honom att stänga den för att ta av sig. Hallå...! Så kan man inte göra! Vi vill se - Clueless' bringa! Vi vill se - Clueless' bringa!

Inga kommentarer: